Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömscenario



Får svindel faller
likt en stjärna mot jorden
önsketänkande
svajar betänkligt höjdrädd
önskar att det ej är sant




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-13 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP