Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men bilden är fin


Jesus, vilken rick





En dag när Jesus var ute och gick
han något smolk i ögat fick
till en lärd gick han då
för att bjälken ut sin få
blott den lärde bytt sitt nick




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-14 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP