Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om sex XI





När jag ser reklam för vinterdäck
soft och läcker som aldrig förr
blir jag jäkligt sugen på att köpa

det jäkliga är bara
i sammanhanget
att jag inte äger någon bil

en sådan där skön sexhjulig sak
som kallas sedan och som rymmer
alla ens närmaste vänner utöver chauffören




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-14 22:41



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Rolig humor här, åt det lakoniska hållet, vilket jag gillar!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP