Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eftersom det spekuleras om att världen kommer gå under 2012 så skrev jag detta...


När tiden tar slut

Tiden där tiden slutar
Domedagen närmar sig
Dagen där den mäktige mannen djävulen mutar
Tiden Nostradamus förutspått närmar sig
Kriget som gör slut på hopp och tro
Vart försvann tron om frid och ro?
Den dagen är nära
Då ondskan får sin efterlängtade ära
Att be till himlen hjälper ej
Pastor Fån föreslår att alla döpa sig
Men vad hjälper det
När världen bara kommer förbli en stor smet
Eller en öken utan liv
Ondskan slipar redan sin kniv
Rena vattnet har i brunnen torkat ut
Och tiden är snart slut.




Bunden vers (Rim) av Eleanor
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 23:11



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En Domedagsprofetia, verbalt skickligt utformad, men jag hoppas innerligt och tänker också, intill sista blodsdroppen, BEKÄMPA denna ! Inget personligt, men så´n är jag !
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Eleanor
Eleanor