Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in





 
texten 'det är jag' av fröken goulash, inspirerade


Kritik på en text (337)





om du kastar
ut tvn genom
fönstret i ilskan

över att ditt
lag förlorat i
din sport, då

är fönstret öppet
och då kan
du röka din

cigarr som tröst
innan du kastar
ut den också

mellan de i
fönsterbågen kvarsittande skärvorna
fördelen med ett

trasigt fönster är
att man slipper
öppna fönstret när

det är varmt
i rummet och
mättat av illaluktande

dunster från övernattande
gäster, för övrigt
tycker jag din

text inte precis
som saknade humor
av lakonisk art




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP