Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven: 14/11


Blomknopp

En blomknopp
så vacker
så stark
När solen kommer
öppnar den sig
För dagen
visar upp sina
vackra kronblad
För världen
När natten kommer och
mörkret faller
somnar den
Nästa dag
lever den vidare
så stark
så vacker
Som en blomma




Fri vers av iblandandra
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-15 09:49



Bookmark and Share


  oMareld
vackert skrivet. Från knopp till vacker blomma. Från ung till vacker vuxen kvinna
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

iblandandra
iblandandra