Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven: 13/11


Änglar och demoner

Du bär kappa
svart och grå
du bär huva
Du gömmer dig
för blickarna
Du är döden utan lie
Du är livet utan hopp
Du är ondska
men jag ser ett ljus!
En spricka
i din fasad
Jag klamrar mig fast
vid hoppet
vid stjärnan
på den nattsvarta himlen
Så småningom
kommer du förstå
Varför




Fri vers av iblandandra
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-15 09:54



Bookmark and Share


  oMareld
bra!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

iblandandra
iblandandra