Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2/8


Mörka drömmar

Drömmen
kommer emot mig
som en tjock
tät
vit
dimma

Sveper över marken
snuddar lätt
lätt

Sveper in mig
i värme
kan inte se
inte höra
inte känna

Mörkret växer
kommer närmare
ett monster
redo för språng
men han smyger
väntar
suckande ger jag efter

Ta mig




Fri vers av iblandandra
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 10:06



Bookmark and Share


  oMareld
mörka drömmar mardrömmar
Bra rubrik :)
Bra skrivet.
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

iblandandra
iblandandra