Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trettio isstadiga ord som hörda direkt ur talande hästens mun


En trasighet i livets varp?



en varm korv
med brd o
grka, men den

skall inte vara
varm utan het...
...varför då inte

säga en het
krv md brd
o grka, redan

som frn början?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2009-11-15 10:20



Bookmark and Share


  erkki
Vissa tar sig fram i livet uteslutande genom att tala om hur de inte vill ha det. Jobbigt.
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP