Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 15/11


Sant

Det började litet
och försiktigt

Det växte sig större
för var dag

Det blev allvar
av dina ord

Och jag stod kvar
trollbunden

Kunde det vara sant




Fri vers av iblandandra
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-15 10:49



Bookmark and Share


  oMareld
som han här under sa, ta vara på det :)
2009-11-17

  Bjarne Nordbö
Ibland händer det. Ta väl vara på.
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

iblandandra
iblandandra