Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tagg i hjärtat



Du sammetslena
ljuva ros daggen glittrar
på spetsen av min
tunga doften och smaken
lever kvar minns än idag

den sensommarkväll
vid havet på en solvarm
häll vågornas brus
ditt gyllene hår fullt av
dagg böljande i vinden

solen i dina
ögon tårarna som rann
nakna utan skydd
idag är inte igår
rosor vissnar med tiden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-15 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP