Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Jag ville skriva om kärlek. Den som kan döda hjärtslag och få inälvor att vilja kasta sig ut mot rymden. Jag vill skriva om kärlek som får ögonen att tro på det blå i himlen och som får skorna att tappa bort marken. Den som gått i förbund med asfalten och gör natten sällskap mellan lakanen. Den som vet vad som finns i springorna mellan gatstenarna och vad som gömmer sig i utrymmet mellan revbenen. Den som aldrig lärde sig flyga, men hittade på andra sätt att ta sig upp på taken.




Övriga genrer av popsong
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 16:40



Bookmark and Share


  Deliria
Som den där kärleken vi alla drömmer om. Vi drömmer oss igenom förhållande efter förhållande, och sen i retroperspektiv känns det som om vi flög hela tiden. Och så tänker vi att sådär mycket kommer vi aldrig leva igen, sen är vi tillbaka på ruta ett.
Fint skrivet, kära du.
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

popsong
popsong