Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tappade själv ansiktet en gång, det var när jag var och tältade i Gotland och skulle tvätta ansiktet en tidig morgon, inget skydd hade jag och där det låg och flöt i sjön var det nära att det flutit bort för att sedan aldrig mer hittas


Till alla grabbar i alla väder av vilka ingen vill tappa ansiktet






När du går på muggen
för att slå en sjua
och fäller upp ringen
för att slippa pinka på den
så blir du ju klar någon gång

när du är klar
så kommer du förstås ihåg
att sänka ringen igen
sänk då även ned locket
så slipper du tappa ansiktet
då du ändå står där lätt böjd

för om du skulle tappa ansiktet
när du står där så förnöjd
kommer locket att ta emot
och du slipper höra plasket
nere i det nyss pinkiga vattnet
av ett tappat ansikte
just innan du spolar




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-16 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP