Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 16/11


För dig

Du vill vara ohotad
av omgivningen
Du vill vara fri
att göra som du vill
Du vill inte att någon
ska stå ivägen
för dig

Du vill gå
din egen väg
Du vill leva
för stunden
Du vill vara omtyckt
av alla du håller kär
Du vill att de
ska finnas där
för dig

När du behöver vara ohotad,
När du behöver vara fri,
När du vill gå din egen väg
Då ska jag inte störa,
ska inte förstöra
för dig

Och jag kommer alltid hålla dig kär
Jag kommer alltid finnas där
för dig

När du behöver mig




Fri vers av iblandandra
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-16 18:54



Bookmark and Share


  oMareld
en bra dikt om ungdomen
2009-11-17

  Katinka VIP
Fint diktad om älskad person som ter sig lite omogen, eller?
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

iblandandra
iblandandra