Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hahaha hihihi hohoho hahaha


Stockholm...






…är en väldig och stor stad
om du jämför med
Jönköping, Norrköping eller Karlstad…

…men varför skulle du göra det
när du kan jämföra med
New York, Adelaide eller Paris…

...Paris är de sköna konsternas stad
modets stad och kärlekens huvudstad…

…Stockholm ä
r bara en liten köping i jämförelse.

Men för den som är född i Stockholm
finns det bara en plats i världen

om man nu ens kan kalla det
för något mer än just en pärla

på ett glittrande halsband av pärlor
och den platsen omnämns som Trosa




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-18 08:33



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Är inte Adelaide babyspråk?
2009-11-19

  erkki
Centrala New York är bara en ö. Manhattan
Centrala Paris har bara en flod. Seine
Adelaide ligger i världens ände. Som Trosa
Sänk dem i havet!
(Nej. NY är görskönt!)
(Paris utan parisare vore underbart!)
(Adelaide känns som en blek kopia av nått mellanting mellan USA och Europa)

Minns hur E Taube beskrev Stockholm! Huvet å spiken!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP