Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra

Själar

Duger bara det bästa

 

Precis som rosorna behöver vatten

behöver livet kärleken.

 

Men bara av den bästa sort.

 

 

 Så strunta i mig redan nu,

 

om du ändå inte tänker ge mig vatten sen.

 

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP