Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnader



En del gruskorn blir
till pärlor andra skaver
och gör plågsamt ont




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2009-11-19 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP