Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Ekonomisk analys av dagens samhälle' är den text vilken främst ligger till grunden för denna min kritik, han som skrev analysen kallar sig själv ~molnspanare~ (Om det i min kritik uppstått stavfel, rena formfel samt att i den saknas viss text beror det


Kritik på en text (342)





man har nästan uppfunnit den stol
som användaren av datorn kan se
som något av ett framtidslöfte
då undertill för fötterna finns
ett par trampor att trampa
under framför datorn vistelsens gång
då användaren syns ansluten

till att ge datorn trampkraft
via en apparat som för över energiflödet
från foten till ett el ektriskt uttag och å
huvudets vägnar en hjälm
av något lätt material vilken även denna
är kopplad till datorn och användaren
via sina känslor styr det som händer på skärmen...

i detta ligger det ekonomi och om användaren
är försedd med en temperaturkänslig väst
kan mat, dryck samt frukt bäras i densamma
så att användaren inte i onödan
skall behöva förflytta sig ur sitsen...

toalettbesök sker genom att...
här gick instruktionsfilmen av
förmodligen på grund av överhettning
i transformatorn, så av upphetsning het
att motståndet måste ha formligen smält

man skulle också
kunna säga att här har det gått
en förmodad propp




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-19 14:32



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
'här gick instruktionsfilmen av' - mycket roligt!
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP