Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I operabaren. -Vad får det lov att vara? Kan jag kanske fresta med litet rom o cola? -En pava Rotti, tack!


Senryu nr 893 - Vardagshjältigt





Jaget räddade
en gång två pojkar från att
möta drunkningsdöd




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-19 21:43



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
hur bär han sig åt månde han på bilden
ingen man ska pröva förståss
då kommer en väl aldrig loss***


hjärtemodigt däremot vad hjältar gör
applåderar varmt därför***
2009-11-19

  *Camilla*
Ja! Vad bra
2009-11-19

  peter markurth
bra
2009-11-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Då får man
gloria, duktigt
jobbat...
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP