Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även robotar behöver kärlek, smörjning samt viss ombesörjning


ur En hushållsrobots öden och äventyr, del 44





I min egenskap av hushållsrobot
håller jag på att få
ett tekniknervöst sammanbrott

ehuru familjen jag städar åt
aldrig kan lära sig
att lägga alla sina ägg i samma korg

som det är nu ser hemmet ut
som en slarvigt stekt
o tillika slarvigt serverad omelett

så jag har beslutat mig för att husets inre
får förbli den äggröra de inne boende
gärna verkar vilja få den till att vara

själv har jag fått recept
på en nervstillande olja att skölja ned
de tappade men återfunna skruvarna med




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-20 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP