Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös vågar hoppas



Oförstående
inför tanken som var god
men aldrig blev av
drömmar visioner leder
sällan till konkretioner

men idag händer
det ett mirakel kommer
att ske solen ska
visa sig en kort stund det
är förutspått av John Blund




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-20 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP