Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orkar inte skriva mer just nu


Medan andra gick på fötter

Finns det luft i lungorna än? Eller har du bestulit mig på dom med. Jag orkar inte känna efter, låt mig somna in nu. Jag är tröttare än man tror. Jag är trasigare än vad man kan vara. Jag älskade dig, älskade dig så mycket. Alla älskar, alla förlorar. Vad är det för märkvärdigt med mig?

-

''Mamma, uppe i himmelen har du besparat mig en plats. Det är jag säker på. Allting faller tillrätta och jag håller handan så länge jag kan. Jag saknar dig.''
''Vem pratar du med Rufus?''
Bakom mig stod min pappa, alkoholistfarsan.
''Ingen..''
''Ljug inte för mig, du tilltalade din mor!''
Orkar inte kämpa emot hans sprit stinkande andedräkt jag sprang ut till trottoaren. Natt, det är en kall natt och jag går i tajta jeans och en svart t-shirt. Om jag hade en famn att springa till skulle jag göra det precis nu.




Fri vers av Regnmolns tårar
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-20 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regnmolns tårar