Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten avhandlar en dag då jag efter någon tids sjukdom åter igen gick mig ut att gå i vädret och kände att nu orkar jag nog igen...


Har jag gått för långt nu?





Jag var ute och gick
i skogen idag och jag fick
håll redan efter fem kilometer

vilket känns bra
skralt för att vara en
blott något ovan motionär




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-21 10:07



Bookmark and Share


  erkki
NU
har du inte gått för långt...
Men om huvet ditt blir trångt,
HU!
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP