Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manifest

Du ska lära
Inte lyssna

Du ska utforska
Inte härma

Du ska leda
Inte betjäna

Du ska söka
Inte acceptera

Du ska leva
Inte tyglas

Du ska besvara
Inte tala




Fri vers av sincan
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sincan