Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 22/11


Ett kalt äppelträd

Ett kalt äppelträd
i november

Fortfarande några löv kvar
hängande på de döda grenarna
väntande på vintern

Frostbitna äpplen
fallfrukt på marken

Frost - små kristaller
knastrar till vid beröring
vassa
men samtidigt så mjuka

Återspeglar ljuset
i en miljon små prickar
som täcker marken
gör den fläckad
av ljus

Det är mörkt i november
men frosten ger ljus

Och äpplena rodnar
innan de faller till marken

En sista suck

Vintern kommer runt hörnet




Fri vers av iblandandra
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 10:44



Bookmark and Share


  britt-marie VIP
Poesi av hög rang! Du är jätteduktig!
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

iblandandra
iblandandra