Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAn fan fan fan fan fan fan jag älskar dig...

Fan jag älskar dig.
Du vet inte om det.

Jag vet att du älskar mig.
Kärleken gnager ner mig.

Hatet svider inom mig.
Mitt sällskap skulle förstöra dig.

Mitt liv skulle förstöra dig.
Mitt hjärta skulle brytas samman.

Jag älskar dig så jävla mycket.
Att jag inte ens vågar vara dig nära.

Jag vill inte förlora dig.
Men kan inte spara dig.

Jag älskar dig.
Hoppas du aldrig får se detta och hoppas du hattar mig till livets slut.


Min syn på kärlek...




Fri vers av Lost-In-Sid-Me
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lost-In-Sid-Me
Lost-In-Sid-Me