Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text från 2009. Omskriven 2022.


Gasljus

Nu ligger locket på. Det är det försent.

Hjärtat har slutat att slå för dig.

Min vän, kanske det rent av aldrig började? Som alla dom där drömmarna du vet, dom som aldrig blev av. Kanske var vi för vakna. Kanske var du för arg. Ja det var nog så min vän. Du var alltid arg. Och jag ville alltid rymma från dig. När du hittade alla mina brister som ingen annan såg. Men nu. Kan du känna dig. Som en del.

Av min historia.

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-11-22 14:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rubriken fick mig att tänka på Ingrid Bergmans film ”Gasljus”.
Dina känslor är utsatta för mycket slitage.
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP