Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VACKRA FLICKORS LEENDEN

lever länge på ett leende

men vill ständigt ha fler

blir en kung i detta skeende

men behöver få mer

värme strömmar till en frusen själ

den kan aldrig få nog

vill man illa eller vill man väl

i denna snåriga skog?

 

 

någon ler för att man fostrats så

kvinnor ska behaga män

ett sånt leende är skönt ändå

för en ensam utan vän

vissa ler väl överseende

men kanske har jag tolkat fel

att se en vacker kvinnas leende

betyder ändå en hel del

 

 

 

analyserar ditt beteende

och hjärteljus i din pupill

jag vill se glitter i ditt leende

sånt som hör maj och våren till

så när jag avfyrar så hoppas jag

att du besvarar denna eld

om jag blir varm och vacker inombords

så kanske jag blir återställd...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/11 2009

 

 

 





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-24 14:52



Bookmark and Share


    Tea Alex
Härlig text! :)
2009-11-25

  Elaine.S VIP
Mer leende till världen:)) från både pojkar och flickor.
2009-11-25

  lycksele
Sant. En vacker kvinnas leende betyder så mycket.
2009-11-24

  Junitvillingen
HÄRLIG text!! Om det sen är en man eller kvinna, eller ett barn, som ler emot en - spelar mindre roll, för åhhh vad ett leénde kan göra mycket - det kan faktiskt lysa upp en hel dag:-))
2009-11-24

  Betlehemsstjärnan VIP
Så underbart vackert att läsa...ett leende förlänger livet vet du väl *S* Strålande skrivet vännen!!/B
2009-11-24

  anits VIP
Ett leende från någon vem det än som ler
kan rädda en hel dag, en vacker dikt
2009-11-24

  Teresia Ridell
Härligt lyriskt !!
2009-11-24

  Måna N. Berger
Ett varmt leende, oavsett från vem, kan lysa upp resten av dagen. Le oftare mot varandra!
2009-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Toffeltrams.
2009-11-24

    Ken Cassel
Kvinnor ska behaga män?
Jag trodde det var tvärtom att vi män ska behaga kvinnorna för att finna njutning i att få de att njuta!!!

Mvh

Ken
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP