Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
27 ord, tre verser med trenne rader i varje vers med trenne ord på varje rad


Vad som kunde ha stått att läsa i en gammal läsebok i skolan?





...jag minns nästan
aldrig vad folk
heter och hur

de ser ut
vilket jag har
efter mor, men

far har fotografiskt
minne och jag
har min kamera...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-24 15:04



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
ha ha, den var bra...ja det är tur att ha fotografiskt minne *L*//B
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP