Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'iskall tystnad, haiku' av - Nenne -, inspirerade (klockan var alltså sju minuter över tolv på natten när jag läste nenne's text)


Kritik på en text (346) - och tiden var 0.07, james bonds klockslag





men för den som bor på en ort
med åtminstone en vägkorsning
vilken är försedd med belysning för bilar
att iaktta insaktning framför

kan ändå stundom njuta trafikgjusens lockrop
såväl som parningsläten*
samt flört medelst blinkning av ögonet
i olika färg...

...haíku, eller möjligen som här, senryu
klarar sig ofta medelst sin
korta, koncisa
såväl som spartanska stil nog så
väl i konkurensen med andra texter



*ticka, ticka, ticka, ticka, ticka, ticka




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-25 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP