Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror jag är kär pt.1

jag har verkligen
put myself out there

jag har visat
att det är något
jag vill

fattar
han
inte


eller
är han bara
inte

intresserad


jag ska försöka
att inte vara
som min vän

som
är
helt på


jag ska verkligen
försöka att inte
sätta
honom i en
en awkward
position


jag vill
verkligen inte
vara den
tjejen
som alltid
skickar meddelandena

som alltid
undrar hur det
är

utan att egentligen

så mycket
tillbaka


men jag
tror

jag



är





kär




Fri vers av fredag
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-25 08:32



Bookmark and Share


  Uppfångad
Var tvungen att läsa vidare,
Gillar sättet du skriver på
samt det charmiga i engelska ord
Bra!
2009-12-17

  En strimma av guld
Härligt skrivet. Bra diktat.
Finns ej alltid tillgänglig utan låt han undra och få jobba på ditt intresse så ska du se. Finns kärleken där så kommer han.
2009-11-28

  Mr Lindemann VIP
Lite"wannabeeöverklass" med engelskan i texten
2009-11-28

  The Stargazer
Sött och igenkännande. Jag gillar det härligt vardagliga språket med 'svengelskan' som en lite annorlunda detalj, det passar väldigt bra i sammanhanget. Jättekorta rader faller mig inte alltid i smaken, men här var det ganska effektgivande, särskilt i slutet av dikten. Bra skrivet.
2009-11-25
  > Nästa text
< Föregående

fredag
fredag