Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Det finns inget värre än att vara ensam....
Även när man har massor med människor omkring sig




Övriga genrer av Lucifers Angel
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-10-20 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucifers Angel
Lucifers Angel