Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort

Om jag bara kunde så skulle jag
men jag vågar inte, är rädd, förtvivlad, besviken

Men jag kunde inte, vågade inte, backade ur, försvann, rymde min väg

Nu är det för sent, jag är bortglömd
Ingen som minns, ingen som vill kännas vid




Fri vers av Lucifers Angel
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-11-02 18:43



Bookmark and Share


  ~mE~
jag minns, jag vill kännas vid ;)
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lucifers Angel
Lucifers Angel