Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öga nyfiket

Nyvaket ser sig omkring
vintervilan är över
Den som tycktes oändlig




Fri vers av Feminaz
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-26 09:15



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Underbar i sin linda...man njuter verkligen
2009-11-26

  peter markurth
mkt bra behandling av språket
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz