Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Framtiden och tryggheten' av Bim, inspirerte


Kritik på en text (350)




har man bara
humorn och insikten med sig
i en medicinpåse om halsen

så klarar ett diktjag sig
genom livets eld och vatten
med blotta förskräckelsen

som en svans efter sig
provisoriskt fastsatt
med häftstift o tuggummi

texten förtjänar
helt klart sina fyra vinstlotter
i livets lotteri




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-26 12:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Bravo...precis så..
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP