Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text från 2009


rösten

 

Måla mina tankar

 

Sätt färg på dom

 

 

 

 

Håll för mina ögon

 

När du tar min själ

 

Tar mitt syre

 

Tar min röst

 

För inte längre kan jag sjunga

 

När jag ständigt tänker på dig.

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-11-21 13:57



Bookmark and Share


  Julio VIP
fint
2023-08-25

    ej medlem längre
Önskar jag kunde skriva som Du. Lika innerligt. Lika direkt. Bravo!!
2022-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP