Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTENS HETTA

i nattens hetta

när jag längtar efter dig

kan inget mätta

eller tillfredsställa mig

jag har en

febertermometer inom mig

kvicksilvret rör sig

när jag trängtar efter dig

 

 

i nattens hetta

hör jag bilar, steg och skratt

du är nog med där ute

någonstans i natt

härinne brinner febern

het som öknens sand

en brännhet kropp som

vill bli svalkad av din hand

 

 

ett liv i läder

klubbland kallar dig igen

min kamp mot febern

är en kamp för helgelsen

när jag förlorar

känns mitt nederlag så svårt

vi som är "stora"

faller alltid extra hårt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/11 2009




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-26 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skriven längtan...
2009-11-27

  Måna N. Berger
"it´s not the fall, but landing.."
2009-11-26

  anits VIP
Vackert och längtansfullt
2009-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP