Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt goda humör följer mig inte varthän jag går




Gästa mig mitt goda humör
Låt oss sjunga visor
om allt vi ser och allt vi smakar på
när vi går fram längs gatorna

Bry dig inte om stanken från min grinighet
Eller om mina plågsamma hormoner.
Tänk inte på allt som är påfrestande för kroppen

Du,
Mitt hjärta,
Min själ och
Mina tankar kan umgås

Minns du alla lekar mamma lärde oss när vi var barn?
Vi kan återuppleva dem om du vill idag.

Gästa mig mitt goda humör
Jag bjuder in dig till mig
Du har alltid varit min allra bästa vän
Jag lever i färger endast när du
finns här

Tänk inte på mitt förkrossade hjärta
Du,
Min kropp,
Min själ och
Mina tankar kan umgås

Minns inte när du var riktigt närvarande sist,
Det förflutna är ganska suddigt eftersom jag
råkade förtränga mer än vad meningen var
Det gör dock inte så mycket,
Vi skapar nytt
här och nu

Du och jag mitt goda humör
Endast
VI




Övriga genrer av LuLU
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-10-21 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LuLU
LuLU