Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03.03.24 Poetry In Motion
16.03




Aurora’s whisper

Reflecting cobalt shadows
chilling calm

Aurora’s whisper
                       blushing
                           casual gentle love
       delicious sight
                      sounds fiery
       lonesome blinding dark
dim love orb’s




Fri vers av Nightngale
Läst 209 gånger
Publicerad 2005-10-21 04:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale