Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03.03.26 Poetry In Motion
22.50




oriental frock

Creation design
            oriental frock
                       gay and hot
silk silhouette
          rise in grace
prepare eyes
       against described dress
topped
          very delicious




Fri vers av Nightngale
Läst 209 gånger
Publicerad 2005-10-21 04:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
very delicious indeed!
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale