Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

03.07.30
15.59




compassionate prayers

compassionate prayers
ethereal you trembling
yesterday—and Feelings laughed quickly sadness
companionable psychic parted mind—but
we daybreak your friends communion
was


communion
compassionate prayers
was ethereal daybreak yesterday—and
Feelings parted quickly
you laughed trembling sadness

Your psychic mind—but
Friends, we companionable




Fri vers av Nightngale
Läst 204 gånger
Publicerad 2005-10-21 04:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här gillar jag starkt...suverän dikt
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale