Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om diktaren Keats.


Keats

Keats näktergal
sjunger på morgonen
enhörningen smiter iväg
huset på Hampstead Heath
dödsrikets diktarsjälar
Song of the Indian maid
Ode on Melancholy
innan hjärnans myller samlats
var du rädd att dö
du skrev Ode on a Grecian urn
och To Autumn
i en feberrik yrsel
Lille John och Robin modig
Robin Hood
och dödstankar
trappan i Rom
Lethe
drömlik blick
död vid 25




Fri vers av Sofia hellgren
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-27 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia hellgren
Sofia hellgren