Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Naket och öppet till dig', av Erik L, inspirerade


Kritik på en text (353)






härligt begärlig samt ärlig text om saknad
som att sakna ljus i ett som evigt mörker
tills kärlekens ljus tänds
i diktjagets ögon på nytt

texten förtjänar förstås sina tvenne
påsar gelehallon




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2009-11-27 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP