Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men fästingarna då



Tystnaden invävd
i silkeskokong hänger
tung och dyster på
en naken gren väntar på
att få brista ut i sång

vintern svart och vit
skuggorna målar dagen
grå ljuset har gått
i dvala ögon blundar
i väntan på färgerna

bak ögonlocken
dröjer sig minnena kvar
nyanser av grönt
innan sommaren står i
full blom gömd i en kokong




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-28 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP