Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L, lillen får vänta tills vi möts



Svart på vitt döden
släckte ditt liv trots mörkret
tänds ljuset lite
varje dag än så länge
lever dina texter kvar

om de faller i
glömska finns minnena kvar
tills döden hinner
ikapp och släcker livet
för alla oss som är kvar





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2009-11-28 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP