Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembersuck



Över dimhöljda
berg svävar ett ångestfyllt
andetag från förr
otydbara tecken från
djupet av den dal som var

tystnadens hemvist
bodde människor utan
hopp berövade
hörsel och tal inget
finns skrivet om deras liv

osedda röster
som viskas i vinden får
inget gehör de
lever utan att synas
faller sen som regn och dör




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-28 15:19



Bookmark and Share


  Myself
skön text.
2009-11-28

  stenen/ Yv Ericsson
en liten novembersorgesång. fin
2009-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP