Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kluring som föddes i mejlen i samspråk med - Nenne -, Mrs Kult samt Catharina Edin om rädslan för att falla precis när man skall till att somna


Om det känns orättvist...



...att vi måste dö
är det väl lika orätt
mätigt att vi föds?




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-29 00:35



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Eller så är det rätt vist!
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP