Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten bryr sig föga, njuter på sin stubbe av värmen



Varm glögg i rakbränd
mugg pepparkaka ett ljus
tänt första advent
trots solsken lyser snön med
sin frånvaro, vad har hänt?




Bunden vers av Fale Bure VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2009-11-29 13:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härliga bild av advent :-)
och snön lyser även här med sin frånvaro, men så bor jag också i Skåne
Hosianna!
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP