Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersolståndet, sen vänder det...



Kristallklart klockspel
rimfrost klingar sprött mot en
naken gren som dött
trumvirvlar från hackspetten
som letar efter larvkött

ackompanjerar
melodin brus från fjärran
dämpar granars sus
nyanser av grönt skimrar
som smaragder i ljuset

doften av jord i
träda mörka dagar till
leda november
väntar på december och
tomten samt annat småknytt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2009-11-29 13:50



Bookmark and Share


  IdaCarin
Fint må jag säga.
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP