Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svanesång



Mörka nätter i
tjärnen hör hur sångsvanen
klagar, sjunger om
försvunna dagar cirklar
runt månen mol allena




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-29 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker poesi
får ont i hjärtat när jag ser en ensam svan
2009-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP